Numero
äänestä numerolla
51

Anne Paavilainen

KUKA ON PAAVILAISEN ANNE?

Olen satakuntalaistunut, pohjois-pohjanmaalaiset juuret omaava perheen äiti ja PAMin toimitsija. Tulin vuonna 2003 Harjavaltaan opiskelemaan ja lopulta täältä löytyi myös koti ja perhe, johon kuuluu 6- ja 8-vuotiaat tyttäret, aviomies ja koira.

Luonteeseeni on lisätty vähän isompi ripaus tahtoa, joten jos asioita on pitänyt saada aikaan, niitä on laitettu tapahtumaan. Minussa on jo syntyjään hiukan poliitikon verta ja olen aina ollut se tyyppi, joka ei ole pelännyt nostaa epäkohtia esiin eikä tarttua niihin.

Politiikka, asioihin vaikuttaminen siellä missä niihin pitää vaikuttaa, on minulle asia, jossa tiedän ja tunnen että olen oikeassa paikassa.

Poliittisesti olen varsin nuoresta asti tiennyt mihin porukkaan kuuluun. Sosialidemokraattiset arvot ovat eniten sitä, miten minä maailmaa katson. Sitä, kuka minä pohjimmiltani olen ja niiden arvojen eteen teen työtä aktiivisesti. Yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa olen mukana Harjavallan kaupunginvaltuutettuna, kaupunkikehityksen lautakunnan puheenjohtajana ja perusturvalautakunnan jäsenenä. Puolueosastossani minut valittiin varapuheenjohtajaksi vuodelle 2019 ja maakunnallisesti pääsen vaikuttamaan tultuani valituksi Satakunnan Demareiden piirihallituksen jäseneksi.

Ay-liikkeen pariin ajauduin SAKKI ry:n Next Step -messujen talkoohommien kautta. Istuin Sakki ry:n hallituksessa kaksi kautta, toimin KTV:ssa ja myöhemmin JHL:n aktiivina, ollen mukana mm. JHL:n valtakunnallisen opiskelijayhdistyksen perustamiskokouksessa. Paikallisesti olen toiminut sekä JHL:n että SAK:n aluetoiminnassa aktiivina. Työ palkansaajien edunvalvonnan eteen jatkuu hyvin aktiivisesti ja syksystä 2017 olen työskennellyt PAMissa Lounais-Suomen alueella toimitsijana.